Mobil: 072-009 7930 E-postcarlos@stadett.se

Flyttstädning Kungsbacka

Flyttstädning Kungsbacka

Flyttstädning är en grundlig rengöring av en bostad inför flytt. Städ Ett i Halland erbjuder professionell flyttstädning i Kungsbacka med fokus på noggrannhet och kvalitet. Vår erfarna personal tar hand om allt från golv till tak, så att du kan lämna över ditt hem i bästa skick till nästa ägare eller hyresgäst. Med vårt pålitliga team kan du känna dig trygg och säker i din flyttprocess. Läs mer här.

Kärlek för städning

Städ Ett är en städfirma som utgår från Frillesås i Kungsbacka kommun, men som arbetar i hela dess omnejd. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg med oss och vårt arbete. Städning är vår största passion, vi genomför arbetet med kärlek. Som kund ska du uppleva att våra medarbetare gillar sitt jobb och därmed utför sina arbetsuppgifter på ett professionellt sätt. Det handlar inte enbart om kvalité och service, utan för oss handlar det även om att vi gör det med glädje.

I vår verksamhet har vi fyra grundstenar, vilket är kommunikation, trygghet, långsiktiga relationer samt städglädje. Med jämna mellanrum kontrollerar och ser vi till att våra medarbetare levererar arbetet och kvalitén som du som kund förväntar dig. Ifall det mot förmodan skulle ske något likt skador på din egendom har vi självklart en ansvarsförsäkring som täcker de skador som uppstått. Detta är något vi vill erbjuda till våra kunder för en ökad trygghet, vi vill som sagt att du som kund alltid ska känna trygghet när du anlitar oss. Du ska veta vem som håller ditt hem eller företag i bra skick. Välkomna till oss när ni letar efter en städfirma i Kungsbacka med omnejd. Kontakta oss ifall ni undrar över något.

Ring och boka hembesök – 0737-30 88 30

Flyttstädning Kungsbacka

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Städ Ett I Halland AB     Mobil: 072-009 7930    E-post: carlos@stadett.se     Östra Hamravägen 62, 422 49 Särö

Städ Ett I Halland AB
Frillesås Tångväg 5A
439 61 Frillesås
Mobil: 072-009 7930
E-post: carlos@stadett.se